Feestelijke Croques

Croque pesto
carré brood, rauwe ham, pesto, boter
– boterhammen smeren langs de binnenzijde
– langs 1 beboterde zijde een laagje pesto smeren
– langs die zijde ook een stukje rauwe ham leggen
– andere boterham erop leggen

Croque kramiek
carré kramiek, zachte geitenkaas, vloeibare honing, rucola sla, peren, boter
– boterhammen smeren langs de binnenzijde
– langs 1 beboterde zijde een laagje geitenkaas smeren
– op de geitenkaas een beetje honing druipen
– 2 blaadjes rucola opleggen
– op de honing een zeer dun sneetje peer (mag met de schil aan zijn)
– andere boterham er op leggen

Croque omelet
carré brood, vaste schapenkaas met kruiden, jonge spinazie, eieren, melk, peper, zout
– maak van de eieren hele dunne omeletjes die op smaak gebracht zijn met wat peper en zout
– boterhammen smeren langs de binnenzijde
– leg een sneetje kruidenkaas langs 1 zijde
– leg er een paar propere droge spinazieblaadjes op
– leg daarop een hele dunne omelet
– andere boterham erop leggen